Welkom

Welkom op de website van Waadenoijen Montagetechniek, ons bedrijf is gespecialiseerd in de montage, reparatie, onderhoud en jaarlijkse inspectie van , garagedeuren, bedrijfsdeuren en industriedeuren, rolluiken en zonwering. Verder zijn wij werkzaam in de liftbranche.

Voor de duidelijkheid hebben wij al onze werkzaamheden in aparte groepen weergegeven.

Garagedeuren: Bij ons kunt u terecht voor een nieuwe sectionaaldeur, stalen kanteldeur of rol poort, tevens verzorgen wij de montage van uw nieuwe garagedeur. U kunt ook bij ons terecht voor reparatie, inspectie en onderhoud van uw bestaande garagedeur.

Bedrijfsdeuren en industriedeuren: Voor het leveren en plaatsen van nieuwe bedrijfs- en industriële sectionaaldeuren, stalen roldeuren of aluminium roldeuren (beveiligings)rolluiken, roldeuren en rolhekken. Ook voor reparaties, inspecties en onderhoud aan uw bedrijfsdeur of  industriedeur kunt u bij ons terecht.


Onderhouds- en keuringsverplichting voor industriële, commerciële, garagedeuren, hekken en slagbomen

Sinds 2003 is het wettelijk verplicht om industriële, commerciële, garagedeuren, hekken en slagbomen jaarlijks te laten onderhouden en te laten keuren, dit staat beschreven in norm: NEN-EN 13241:2003+A2:2016 en NEN-EN 16034 voor branddeuren.

Indien U een serviceovereenkomst afsluit bij Waadenoijen Montagetechniek voorzien wij de keuring en dragen wij er zorg voor dat al uw deuren steeds in topconditie zijn en voldoen aan alle veiligheidsnormen.


Zonwering: Wij leveren, monteren, repareren en onderhouden uw buitenzonwering en rolluiken voor particulieren, bedrijven en gemeente-instellingen.

Lifttechniek is een aparte tak van ons bedrijf en omvat werkzaamheden in de lift-branche. Wij verzorgen aanpassingen aan bestaande lift installaties zodat ook deze liftinstallaties in het kader van de veiligheid weer aan de nieuwste wet en regelgevingen voldoen, het betreft hier ARBO aanpassingen.

Waadenoijen Montagetechniek biedt reparatie en onderhoud van uw garagedeur, bedrijfsdeur, industriedeur, rolluik en zonwering aan in onder andere: Heemskerk, Beverwijk, Uitgeest, Castricum, Limmen, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, Assendelft, Krommenie, Zaandam, Haarlem, Santpoort, Velserbroek, Velsen, IJmuiden, Zandvoort, Bloemendaal, Aerdenhout, Heemstede, Hillegom, Bennebroek, Amsterdam, Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Wij zijn niet alleen actief  in de regio IJmond maar in geheel Noord-Holland. Onder andere voor de reparatie van uw sectionaaldeur, kanteldeur, roldeur, Hörmann, Crawfort, Novoferm, Polynorm, knikarmscherm, uitvalscherm, screen, rolluik of verandazonwering bent u bij ons aan het juiste adres! Ook reparaties aan de motor, Marantec, Berner, RDA, GFA, Somfy, handzender, afstandbediening, besturing, veer, staalkabel, loopwiel, scharnier, band, staaldraad, koord, het doek of de arm van uw zonwering kunnen wij voor u verzorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Waadenoijen Montagetechniek een veelzijdigheid in montage.

Voor overige informatie kunt U ons contact-formulier invullen.