Welkom

Welkom op de website van Waadenoijen Montagetechniek, ons bedrijf is gespecialiseerd in de reparatie, het verhelpen van storingen, montage, onderhoud en jaarlijkse inspectie van: bedrijfsdeuren, industriedeuren, garagedeuren snelloopdeuren, doekdeuren en (beveiligings)rolluiken.

Garagedeuren: Bij ons kunt u terecht voor een nieuwe sectionaaldeur, of rol poort, tevens verzorgen wij de montage van uw nieuwe garagedeur. U kunt ook bij ons terecht voor storingen, reparatie, inspectie en onderhoud van uw bestaande garagedeur.

Bedrijfsdeuren en industriedeuren: Voor het leveren en plaatsen van nieuwe bedrijfs- en industriële sectionaaldeuren, stalen roldeuren of aluminium roldeuren (beveiligings)rolluiken, roldeuren en rolhekken. Ook voor reparaties, inspecties en onderhoud aan uw bedrijfsdeur of  industriedeur kunt u bij ons terecht.

Doekdeuren en snelloopdeuren:


Onderhouds- en keuringsverplichting voor industriële, commerciële, garagedeuren, hekken en slagbomen

Sinds 2003 is het wettelijk verplicht om industriële, commerciële, garagedeuren, hekken en slagbomen jaarlijks te laten onderhouden en te laten keuren, dit staat beschreven in norm: NEN-EN 13241:2003+A2:2016 en NEN-EN 16034 voor branddeuren.

Indien U een serviceovereenkomst afsluit bij Waadenoijen Montagetechniek voorzien wij de keuring en dragen wij er zorg voor dat al uw deuren steeds in topconditie zijn en voldoen aan alle veiligheidsnormen.


Waadenoijen Montagetechniek biedt reparatie en onderhoud van uw garagedeur, bedrijfsdeur, industriedeur, snelloopdeur, doekdeur, rolluik en aan in onder andere: Heemskerk, Beverwijk, Uitgeest, Castricum, Limmen, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, Assendelft, Krommenie, Zaandam, Haarlem, Santpoort, Velserbroek, Velsen, IJmuiden, Zandvoort, Bloemendaal, Aerdenhout, Heemstede, Hillegom, Bennebroek, Amsterdam, Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Wij zijn niet alleen actief  in de regio IJmond maar in geheel Noord-Holland. Onder andere voor de reparatie van uw sectionaaldeur, kanteldeur, roldeur, Hörmann, Crawfort, Novoferm, Polynorm, knikarmscherm, uitvalscherm, screen, rolluik of verandazonwering bent u bij ons aan het juiste adres! Ook reparaties aan de motor, Marantec, Berner, RDA, GFA, Somfy, handzender, afstandbediening, besturing, veer, staalkabel, loopwiel, scharnier, band, staaldraad, koord, het doek of de arm van uw zonwering kunnen wij voor u verzorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Waadenoijen Montagetechniek een veelzijdigheid in montage.

Voor overige informatie kunt U ons contact-formulier invullen.