Garagedeuren

Bij Waadenoijen Montagetechniek Heemskerk kunt u terecht voor een nieuwe sectionaaldeur, stalen kanteldeur of rol poort. Bescherm en stal uw auto, motor, brommer of fiets veilig achter een gesloten deur. Wij verzorgen  de montage van uw nieuwe garagedeur. Wij repareren en onderhouden alle merken garagedeuren, U kunt dus ook bij ons terecht voor reparatie of onderhoud van uw bestaande garagedeur.

Sectionaaldeur Solid 500S

De Solid 500S is een sectionaaldeur opgebouwd uit meerdere op elkaar “gestapelde” geisoleerde stalen panelen. Een paneel bestaat uit 2 stalen platen met daartussen 100 % CFK vrij Polyurethaanschuim wat zorgt voor een hoge isolatiewaarde. De garage sectionaaldeur heeft de oude ongeisoleerde stalenkanteldeur verdreven. Een Sectionaaldeur is toe te passen in nieuwbouw, renovatie en design-projecten. Tussen elke muur en plafond kunnen wij een passende deur leveren. Onze deuren zijn maatwerk, wij hebben de maat nodig tussen de muren en van vloer tot plafond.

De Solid 500 S is een kwalitatief hoogwaardige garage sectionaaldeur met een lange levensduur. De toegepaste geïsoleerde stalen deurpanelen hebben een dikte van 40 mm over de volle breedte en hoogte en zijn voorzien van een koudebrugonderbreking. Tevens beschikken de panelen over een vingerklembeveiliging, zowel aan buiten- en binnenzijde (verplicht conform de Europese veiligheidsnormen). De Solid 500S is voorzien van een veiligheidscertificcaat afgegeven door het Duitse gecertificeerde keuringsinstituut “TUV Nord”.

Tuv Nord

Standaard wordt de sectionaaldeur Solid 500 S gebalanceerd met behulp van olie getemperde verzinkte torsieveren. Deze torsieveren heffen het deurbladgewicht in elke openingspositie van de garagedeur op.

Solid 500 S Torsieveer  Solid 500 S kabeltrommel en veerbreuk

Wij kunnen de Solid 500S leveren in een verhoogde inbraakwerende SKG 2 uitvoering.

csm_skg-ikob_b5d08ae445

Deurpaneel.

De Solid 500s is aan de buitenzijde te voorzien van verschillende oppervlakte structuren en horizontaleprofileringen.

Standaard worden de Solid 500 S garagedeurpanelen aan de buitenzijde voorzien van een Woodgrain (houtnerf) structuur en horizontale V-groef belijning. Aan de binnenzijde worden de panelen voozien van stucco structuur met horizontale V-groef belijning in de kleur Ral 9010, zuiver wit. De mogelijkheid bestaat de panelen aan buiten- en binnenzijde te leveren in iedere gewenste kleur.

RF paneel    RL paneel    VL paneel    MR paneel    RC paneel

RF paneel        RL paneel       VL paneel       MR paneel      RC paneel

Beglazing.

De Solid 500 S is te voorzien van diverse vormen van beglazing. Dit kan bestaan uit het aanbrengen van kijkvensters in de deurpanelen of tot het plaatsen van één of meerdere Full Vision (volledig beglaasde) panelen in het deur blad.

De meest gebruikelijke toepassingen treft u hieronder aan:

Rechthoekig klik (680x373mm) Ovaal (663x373mm) RVS Rond (330mm) RVS Rechthoekig (310x310mm)

Full Vision paneel

Railsystemen en beslag

Elk deuropening genereert een unieke inbouwsituatie, elke deur is maatwerk. Om de vrije binnenruimte optimaal te benutten zijn er verschillende beslagsystemen:

160mm Torsieveren voor, handbediend/aangedreven, deuren tot en met    3.000 x 2.500mm (bxh).

190mm Torsieveren voor, handbediend/aangedreven, deuren tot en met     5.000 x 3.000mm (bxh).

75mm Torsieveren achter voor handmatige deuren of 115mm Torsieveren voor aangedreven bediening voor deuren tot en met 5.000 x 3.000mm (bxh).

Foto_s RSC - 6   Foto_s RSC - 13

 

Bediening.

De Solid 500 S garage sectionaaldeur kan op twee manieren bediend worden:

  • Handbediend met behulp van een trekkoord.
  • Elektrisch bediend

Wij maken gebruik van een trek-duw-motor van Duits fabricaat welke volledig op de deur is afgestemd. De besturingen kunnen worden uitgebreid met diverse bedienings- en beveiligingscomponenten.

Trekmotor Berner

Loopdeur.

De Solid 500 S garage sectionaaldeur kan worden voorzien van een loopdeur.

IMG_4075[7]

Deze doorgangsdeur kan worden aangebracht in de garage sectionaaldeur met een dagmaatbreedte tot 5000 mm. U kunt kiezen voor een normale of lage dorpel met een opstap van 30 mm.

Technische specificaties Solid S500 012345

 

sectionaaldeur 11
mandeur 1[2]sectionaaldeur 12sectionaaldeur 11

Waadenoijen Montagetechniek uit Heemskerk doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw garagedeur zo lang en probleemloos mogelijk kunt gebruiken, met onder andere deuren van hoogwaardige kwaliteit en deskundige monteurs.

Problemen met een garagedeur zijn nooit geheel uit te sluiten, ongelukken zitten nu eenmaal in een klein hoekje. Mocht er een probleem ontstaan met uw garagedeur dan staan onze gespecialiseerde service- en montagemonteurs voor u klaar om u snel te helpen.

Storingen en garantie
Ondervindt u problemen met uw garagedeur, of heeft uw deur een beschadiging opgelopen en dient deze gerepareerd te worden? U kunt contact met ons opnemen via het reparatie formulier. Ook als het om een verzekeringskwestie gaat ontvangt u van ons een gespecificeerde factuur.