Solid 800S Industriëlesectionaaldeur

De Industriëlesectionaaldeur Solid 800S is als overheaddeur toepasbaar in gestandaardiseerde universele bedrijfsgebouwen maar ook in de meer eisende design-projecten.

De kwalitatief hoogwaardige sectionaaldeur met lange levensduur, opgebouwd uit geïsoleerde stalen deurpanelen met een dikte van 80 mm en voorzien van een koudebrugonderbreking is een uitstekende investering in uw bedrijfspand. De Solid 800S kan worden uitgevoerd met SKG 2 inbraakwerendheid.

csm_skg-ikob_b5d08ae445

Standaard wordt de sectionaaldeur Solid 800 S gebalanceerd met behulp van torsieveren. Deze veren heffen het gewicht van het deurblad op in elke openingspositie van de overheaddeur. In die gevallen waar de torsieveren niet meer mogelijk zijn wordt een wals-as toegepast met daarop een zware elektrische aandrijving, deze zorgen er gezamenlijk voor dat het deurblad wordt opgetild. De Industriëlesectionaaldeuren zijn voorzien van een TUV keuring uitgegeven door het Duitse gecertificeerde keuringsinstituut “TUV Nord”.

Tuv Nord

Deurpaneel

Voor de Solid 800S is er aan de buitenzijde een ruime keuze uit verschillende oppervlakte structuren mogelijk, welke daarnaast ook nog eens kunnen worden voorzien van diverse horizontale profileringen of glad paneel.

Indus_IL_MR

Standaard worden de Solid 800S deurpanelen aan de buitenzijde voorzien van een Stucco (bobbeltjes) structuur en horizontale V-groef belijning. Ook is er keuze uit een paneel met Microprofilering.

Als het totaal oppervlak van de door u benodigde deuren meer dan 100 m2 betreft, heeft u tevens de keuze uit een groot palet van voorgelakte kleuren.

 

Alle industrie panelen - groot

Standaard worden de Solid 800S deurpanelen aan de buitenzijde in de kleur RAL 9002 (Grijswit) geleverd. Alle toegepaste deurpanelen zijn aan de binnenzijde voorzien van een stucco structuur en voorzien van een horizontaal V-groef profilering. De kleur aan de binnenzijde is Ral 9010 – zuiver wit. Naast bovengenoemde mogelijkheden kan elke gewenste kleur aanbracht worden op het gekozen paneel.

Beglazing.

De Solid 800S is te voorzien van diverse vormen van beglazing. Dit kan bestaan uit het aanbrengen van kijkvensters in de deurpanelen of tot het plaatsen van één of meerdere Full Vision (volledig beglaasde) panelen in het deur blad. Zelfs een volledig beglaasde deur behoort tot de mogelijkheden. De meest gebruikelijke toepassingen treft u hieronder aan:

Langwerpig (610x203mm) klein

Rechthoekig kijkvenster in zwart kunststof frame met geïsoleerde kunststof beglazing.

Afmeting 637 x 334 mm (bxh)

 

 • Enkelwandige kunststof beglazing 1 x 3,0 mm
 • Geïsoleerde kunststof beglazing 2 x 2,5 mm
 • Enkelwandige kunststof beglazing, Polycarbonaat (slagvast) 1 x 3,0 mm
 • Geïsoleerde kunststof beglazing, Polycarbonaat (slagvast) 2 x 3,0 mm
 • Enkelwandig gehard helder glas 1 x 4,0 mm
 • Perfoplaat aluminium 1 x 3,0 mm
 • Strekmetaal 1 x 3,0 mm
 • Geïsoleerde dichte schopplaat 21,0 mm

OPTIC coating geeft de hoogste krasvastheid en houdt de UV stralen tegen. U kunt deze laten aanbrengen op de kunststof beglazing.

Door het toepassen van de OPTIC coating behoudt de beglazing van de Solid 800S ook na veelvuldig reinigen hun heldere transparantie. Om een goede warmte-isolatie te garanderen wordt bij de geïsoleerde dubbele beglazing gewerkt met een cassettedikte van 21 mm, daarnaast is het mogelijk de cassettes uit te voeren met een 3-dubbele ruit waarmee de warmte-isolatie zijn optimum bereikt .

Railsystemen en beslag:

Elk deuropening genereert een unieke inbouwsituatie, elke deur is maatwerk. Om de vrije binnenruimte van uw gebouw optimaal te benutten zijn er verschillende beslagsystemen ontwikkeld:

Railsysteem Normaal plafond   Railsysteem Normaal plafond daklijn volgend   Railsysteem Hoog plafond systeem   Railsysteem Hoog plafond daklijnvolgend

Railsysteem Laag plafond   Railsysteem Laag plafond daklijnvolgend   Railsysteem Vertikale lift

De volgende beslagsystemen zijn mogelijk:

 • Normaal Plafond
 • Normaal Plafond, daklijnvolgend
 • Hoog Plafond
 • Hoog Plafond, daklijnvolgend
 • Laag Plafond, 200 mm inbouw
 • Laag Plafond, 200 mm inbouw, daklijnvolgend
 • Laag Plafond, 250 mm inbouw
 • Verticaal lift systeem

IMG_1904[3]

Bediening.

De Solid 800S Industriëlesectionaaldeuren kunnen op diverse manieren bediend worden:

 • Handbediend met behulp van een trekkoord.
 • Ketting bediend
 • Elektrisch bediend

Wij leveren aandrijvingen en besturingen van Duits fabricaat welke volledig afgestemd zijn op onze Industriëlesectionaaldeuren.

64635a4a615e733fb7a657f53f337c30   avt-prom-02   AU21057-1

TS_981   images

De in Duitsland ontwikkelde componenten zijn duurzaam getest en sluiten naadloos op elkaar aan. De besturing systemen zijn voorzien van een uniform concept die de bediening zeer eenvoudig maken. Uitbreidingen en extra uitrustingen zijn zonder problemen aan te brengen.

Loopdeur.

De Solid 800 S industrielesectionaaldeur kan niet worden voorzien van een loopdeur.

tabel 1

 

Offerte_Knop