Rolluiken

Bij Waadenoijen Montagetechniek uit Heemskerk kunt U ook terecht voor uw rolluiken. Wij bieden aluminium rolluiken van het merk Heroal aan. Al onze geleverde rolluiken zijn maatwerk, aangezien geen enkel kozijn of muur het zelfde is. De vele voordelen die rolluiken hebben verdienen zich in welke vorm dan ook terug, zo kunt u denken aan: inbraakwerend, isolerend zowel in de winter als in de zomer, geluidwerend en verduisterend. Door de diverse modellen en kleurstellingen van de kast, zijgeleiders en pantser is er voor elke situatie een mogelijkheid te bedenken dat deze zo onopvallend mogelijk gemonteerd kunnen worden.

zonwering 002_1

Als vanzelfsprekend worden onze electrische rolluiken geleverd met een motor van Somfy, dit betekend voor u dat er in uw rolluik een kwaliteitsmotor wordt geplaatst waar u ook nog eens 5 jaar garantie op krijgt. Deze Somfy motoren kunnen worden geleverd met een draaischakelaar of afstandbediening.

Bij Waadenoijen Montagetechniek kunt u terecht voor reparatie’s aan uw bestaande rolluiken, u kunt hierbij denken aan het repareren/vervangen van de staalkabel of optrekband, staaldraadwindwerk of bandopwinder of het vervangen van de motor.

In veel gevallen is het zelfs mogelijk om uw handbediende rolluiken om te bouwen naar electrische bediening, vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan.

Waadenoijen Montagetechniek uit Heemskerk doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw rolluik zo lang en probleemloos mogelijk kunt gebruiken, met onder andere rolluiken van hoogwaardige kwaliteit en deskundige monteurs.

Problemen met een rolluik zijn nooit geheel uit te sluiten, ongelukken zitten nu eenmaal in een klein hoekje. Mocht er een probleem ontstaan met uw rolluik dan staan onze gespecialiseerde service- en montagemonteurs voor u klaar om u snel te helpen.

Storingen en garantie
Ondervindt u problemen met uw rolluik, of heeft uw rolluik een beschadiging opgelopen en dient deze gerepareerd te worden? U kunt contact met ons opnemen via het reparatie formulier. Ook als het om een verzekeringskwestie gaat ontvangt u van ons een gespecificeerde factuur.

Motor_-150x150 Opbouwschakelaar Staal-draad-windwerk-150x150 Staal-draad-150x150 Bandopwinder-binnen-150x150 Band

De meeste reparaties komen voort uit onvoldoende of geen onderhoud aan uw rolluiken. Vraag bij Waadenoijen Montagetechniek uit Heemskerk een vrijblijvende offerte aan voor onderhoud aan uw rolluiken, zo zorgt U ervoor dat uw rolluiken altijd naar behoren hun werk doen.