Zonwering

Wij zijn uw leverancier voor al uw buitenzonwering. Ons uitgebreide programma van (o.a. Italiaanse) kwaliteits knikarmschermen, uitvalschermen, screens en markiezen geven uw woning of gebouw een chique uitstraling en laten u er deze zomer koeltjes bij zitten.

Een knikarmscherm (ook wel terrasscherm genoemd) kunt u zien als eenzonwering 001_1 verlengstuk van uw huiskamer, u kunt er gemakkelijk onderdoor lopen en er lekker onder zitten. Ook ’s avonds houdt deze de warmte langer vast en kunt u nog lang nagenieten van uw buiten “huiskamer”.

Voor een bovenverdieping, balkon of zijraam kunt u natuurlijk kiezen voor een uitvalscherm, het voordeel hiervan is een kleinere uitval waardoor deze minder last van de wind hebben. Een uitvalscherm is een ideale oplossing voor ramen waar u niet constant onder het scherm door hoeft te lopen.

Een andere prima oplossing voor appartementen, bovenverdiepingen, zijramen,zonwering 009_1dakkapellen of ramen waar u het gewoon wilt, zijn de zogenaamde screens. Deze schermen gaan verticaal voor uw raam naar beneden waardoor deze minimaal last hebben van de wind, door het screendoek van PVC kunt u gewoon naar buiten kijken.

Een voordeel van PVC is dat dit minder vuilgevoelig is. Ook voor bredere ramen is er een variant beschikbaar: een ZIP-screen. Dit is een zonwering 005_1screendoek van PVC waar aan de zijkanten van het doek een ritssluiting is gemaakt waardoor het doek altijd strak “gespannen” staat in de zijgeleiding en zo dus nog minder gevoelig is voor wind.

 

Speciaal voor op een erker, klassieke woning of gewoon omdat u het mooi vindt leveren wij markiezen, deze klassieke zonwering zorgt voor een fraaie uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Uiteraard met de grootste zorg bekleed en leverbaar in kwaliteitshout of aluminium uitvoering.

zonwering 003_1      zonwering 004_1

 

 

 

Wanneer u ook op minder zonnige dagen buiten wilt kunnen zitten en geen vaste terrasoverkapping wenst kunt u kiezen voor onze verandazonwering, deze is in basis uitvoering maar ook met ingebouwde verlichting en luidsprekers leverbaar zodat u ook in het donker van een mooi stukje muziek kunt genieten. zonwering 007_1

 

Als vanzelfsprekend wordt onze electrische zonwering geleverd met een motor van Somfy, dit zonwering 006_1betekend voor u dat er in uw zonweringprodukt een kwaliteitsmotor wordt geplaatst waar u ook nog eens 5 jaar garantie op krijgt. Deze Somfy motoren kunnen worden geleverd met een draaischakelaar of afstandbediening.

 

 

Bij Waadenoijen Zonwering kunt u ook terecht voor reparatie’s aan uw bestaande zonwering, u kunt hierbij denken aan het repareren/vervangen van knik- en uitvalarmen, het vervangen van een oogwindwerk, staalkabel of optrekband, staaldraadwindwerk of bandopwinder.

Band       Bandopwinder-binnen-150x150 Staal-draad-150x150 Staal-draad-windwerk-150x150 Oogwindwerk-150x150 slinger-kunstof-oogwindwerk-150x150 Motor_-150x150 Zonwindautomaat-150x150 Opbouwschakelaar

De meeste reparaties komen voort uit onvoldoende of geen onderhoud aan uw zonwering produkten. Vraag bij Waadenoijen Zonwering een vrijblijvende offerte aan voor onderhoud aan uw zonwering, zo zorgt U ervoor dat wanneer in het voorjaar de zon weer gaat schijnen u er koeltjes bijzit.

Waadenoijen Montagetechniek uit Heemskerk doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw zonwering zo lang en probleemloos mogelijk kunt gebruiken, met onder andere zonwering van hoogwaardige kwaliteit en deskundige monteurs.

Problemen met zonwering zijn nooit geheel uit te sluiten, ongelukken zitten nu eenmaal in een klein hoekje. Mocht er een probleem ontstaan met uw zonwering dan staan onze gespecialiseerde service- en montagemonteurs voor u klaar om u snel te helpen.

Storingen en garantie
Ondervindt u problemen met uw zonwering, of heeft uw zonwering een beschadiging opgelopen en dient deze gerepareerd te worden? U kunt contact met ons opnemen via het reparatie formulier. Ook als het om een verzekeringskwestie gaat ontvangt u van ons een gespecificeerde factuur.

Wist u dat: het in veel gevallen mogelijk is uw verkleurde, gescheurde of vervuilde doek, te laten vervangen door een nieuw exemplaar? Of gewoon omdat de bestaande kleur niet meer bij uw interieur past! Uiteraard leverbaar in elke gewenste kleur uit onze uitgebreide doekencollectie. Ook kunt u bij ons terecht voor het opnieuw laten bekleden van uw markiezen.